Tarinoiden elämä

Tervetuloa sanojeni pariin. Kiitos että luet blogiani ja annat tarinoilleni vahvemmat siivet! Tekstieni lainaaminen on kielletty, samoin kuin kuvieni käyttäminen.

maanantai 7. lokakuuta 2013

Nyyh. nyt se läks!

Nyt se läks! "Kuopus!" Se läks maailmalle. Tänään kello 11.00. Tasan.
Se on sen ensimmäinen reissu. Saas nähdä miten sille käy? Se ei vielä koskaan ole ollut yksin maailmalla sille tuntemattomien ihmisten keskellä.

Tähän saakka se on viettänyt turvallisen lapsuutensa sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat katsoneet sitä ja varsinkin sen "äitiä" myötätuntoisen hellästi ja jopa rakkaudella. Tai - no, melkein jokainen..

Minua kauhistuttaa ajatus, että ne tuntemattovat ottavat sen tutkittavakseen, arvostelevat, kääntelevät ja vääntelevät ja lopulta tuomitsevat sen, suuntaan tai toiseen. Hellyyttähän se tarvitsee, ystävällistä ihmistä, jota kiinnostaa sen tarina niin paljon, että ottaa sen avosylin vastaan. Ja kertoo toisillekin, miten mukava se on. Ja mikä tärkeintä: tutustumisen arvoinen.

Hyvää matkaa - hyvää matkaa, jos et menesty maailmalla, kotiin voit aina palata. Täällä sinä olet sentään varsin tärkeä.

Nyyhkis....
Teksti ja kuva: AnnaY

12 kommenttia:

 1. Sehän kävi nopeasti, sait varmaan voimia,,,,
  Yleensä ei palata enää kotiin, vaan luodaan omaa elämää. Onnea "Kuopukselle"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksesta. Se vaan oli lähetettävä. Just eilen. On sitten yksi stressi vähempänä. Yritän olla ajattelematta koko asiaa. hetkittäin... ;-)

   Poista
 2. Kirjan käsikirjoitus kustantajalle, arvelen... Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petriina. Sehän se. Huimaa vähän...

   Poista
 3. Onneksi olkoon, mutta uskon lujasti, että tämä oli sittenki esikoinen joka lensi pesästä - kustantamolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki, esikoinenhan se - tavallaan. Sanon sitä kuitenkin kuopukseksi, sillä joskus nuorena, kun voitin kaikenlaisia kirjoittamiskilpailuja, ihmiset sanoivat, että kirjoita kirja. Mie vastasin, että en ennätä, kun nuo ensimmäinen ja toinen painos vievät kaiken ajan. Tarkoitin poikiani ja heidän hoitamistaan työn lisäksi.

   Poista
 4. Ei muuta kuin uutta putkeen ja matoa koukkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun en ole kummonenkaan kalamies tai siis -nainen.. tai siis kalahenkilö, kommenttisi lipsahti verkkoni silmästä läpi?

   Poista
 5. Siis uutta kirjaa tekemään ja julkaisumahkuja selvittämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Sinä keväänä ...." 40 liuskaa jo valmiina...

   Poista