Tarinoiden elämä

Tervetuloa sanojeni pariin. Kiitos että luet blogiani ja annat tarinoilleni vahvemmat siivet! Tekstieni lainaaminen on kielletty, samoin kuin kuvieni käyttäminen.

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Miten niin vain perjantain?https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9d/Jackie_Vasteras_20070721-1.JPG/250px-Jackie_Vasteras_20070721-1.JPG
Kuva Wikipediasta.
Löysin lehdestä perjantai-illan parhaat iskurepliikit. Uutisen mukaan näin aloittaessaan saa ainakin kuulijan hyvälle tuulelle, ellei peräti pääse saatolle. Näkis vaan - hah - tai, no minua kyllä jotenkin viehättää tuo radionkatsomisrepliikki. Se on niin absurdi, että kaveria vois vaikka onnistaakin!

- Haluaisitko lähteä meille katselemaan radiota?
- Paljonko äitisi nostaa penkistä?
- En välttämättä ole parhaan näköinen mies/nainen täällä. Olen kuitenkin ainoa, joka puhuu sinulle.
- Neiti taitaa harrastaa sukeltamista kun keuhkot ovat noin hyvässä kunnossa. (IL 31.5.2013)

Alakertaan on muuttanut uusi pariskunta. Ei se mitään, ihmiset tarvitsevat asunnon. Mutta kun niiden mukana muutti keskikokoinen villakoira, joka on perjantai-illasta alkaen nalkuttanut harmistustaan uudesta kodista välittämättä siitä onko omistajarouva kotona vai ei, olen alkanut katua mökin myyntiä ”oikeen toenperrään”!

Eivätkö ihmiset saa koiraa rauhoittumaan? Prkl. Yöllä se kimittää jokaiselle vessanvetäisylle ja ikkunan avaamiselle tai sulkemiselle ja päivällä mille vaan. Juttelin asiasta kaksi koiraa omistavan ystävättäreni kanssa ja hän sanoi, että se koira on seonnut muutosta. Saattaahan se niinkin olla. Ja saatan seota vielä minäkin, ellei se piski kohta vaikene.

Jaa miksi nuo iskurepliikit?

Olen valvoessani selannut nettisivuja ja seikkaillut vähän siellä sun täällä, sillä kirjoittaminen ei onnistu sen enempää kuin kirjojenkaan lukeminen kryptojen ratkomisesta nyt puhumattakaan. Keskittyminen on mahdotonta. 

”Riitaisat suhteiden loppumiset ovat saaneet aikaan uudenlaisen kostokierteen internetissä. CNN kertoo, mitä ihmettä on k........o. Ideana on julkaista ex-kumppanista alastomia kuvia tai intiimejä tietoja. Mukaan laitetaan vielä oikea nimi ja yhteystiedot. Näin  uhri kertoo asiasta  ohjelmassa. Kohutulla sivustolla on oma osio suomalaisillekin urheille.”

Niin että jee, sankareita kalsareissa ja ilman… kostoksi! Hih..
Mitenkähän minä nyt tällaisille sivuille eksyin? Kesän alkajaisiksi? Yöllä?
Päivällä kävinkin sitten piknikillä Öllerin puistossa. Retken lopuksi piti hankkiutua penkille, peppu ei kestänyt istua tuntia pidempään ruohikolla. Kyllä se ennen vanhaan sen kesti, miksei muka enää?

Teksti: AnnaY
Kuva Wikipediasta. Kuvan koira ei liity tapaukseen!

ps. Ei se ole koiran vika, vaan omistajan, että koira huutaa!

11 kommenttia:

 1. Miellä on myös haukkuongelma: Vaimoni haukkuu ja minä heilutan häntää.
  Mielenkiintoisia sivustoja.

  VastaaPoista
 2. Seinänaapurinani asui nainen koiransa kanssa. Naisen töissä ollessa koira haukkui kaiket päivät, poti kuulemma eroahdistusta. En muista, keiden erosta oli kyse. Sitten he muuttivat pois ja miellyttävä nuori pari, joista ei ole ollut pienintäkään häiriötä, muutti tilalle.

  - Haluaisitteko lähteä meille katsomaan radiota? On niin herkullinen repliikki, että pitäisköhän kokeilla johonkin papparaiseen...

  VastaaPoista
 3. Miten minulla on sellainen käsitys, että villakoirat vasta räksyttäjiä ovatkin. Joku kertoi, että kerrostalossa seinänaapurina oli pianonpimputtaja ja vielä öisin. Pianonpimputtaja jäi, mutta vaivaantunut seinänaapuri muutti muualle. Ripranie

  VastaaPoista
 4. Mullakin on kokemusta juuri räksyttävistä villakoirista.Tämänrotuinen,pikkuinen,oli mulla joskus hoidossa ja omistaja hankki sille semmoisen "sitruunapannan",koska piti ääntä,vaikka omistaja oli kotonakin.
  Meidän talossa asui vuosia sitten paljonkin koirallisia ihmisiä,eikä mitään häiriöitä ollut.Nyt naapurirapussa pariskunta,joilla kolme mäyräkoiraa ja Weimarin seisoja,ihana teeveestäkin tuttu Tarmo.Eikä haukkuja kuulu.
  Olen sitä mieltä,että terve ja koulutettu koira osaa olla hiljaa,vaikka omistaja on poissa,jos se muuten saa riittävästi tarvitsemaansa liikuntaa ja seuraa.

  VastaaPoista
 5. ...pidättekö koirista?... siinä iskurepliikkini. Jos vastaus on kyllä, sanon jaaha, ja se siitä.

  Mulla seinänaapurina oli mäyräkoiranpötkö, se repi kylppärinoven, huonekalut ja raapi hirveällä melulla teräshäkkiä (semmoisen hankkivat). Aamusta alkaen se yksin ollessaan haukkui koko ajan... kunnes muut valittivat ja joutuivat ostamaan omakotitalon. Talossa ei nyt haukuta ketään ;)

  Onhan ne koiruliinikultamussukkasöpöliinit omistajien mielestä suloisia, mutta ... joskus säälii koiraparkaa.

  VastaaPoista
 6. Että elämä on joskus hektistä! Ja asioita niin, että päätä huimaa. Velvollisuudet velvoittavat ja vaativat sen kun mitäkin.

  Kiitos kommenteistanne. Koira on rauhoittunut tai jossakin toisaalla - minä en. Vielä.

  Dead Line paukahti päälle kirjoittamisen kanssa. Ja pohjoiseenkin pitäisi lähteä. Että siittä repikää.....

  VastaaPoista
 7. Eikä olisi pitänyt kirjoittaa sanaa kostopornosivu. Se räjäytti pankin.

  VastaaPoista
 8. Ihania iskurepliikkejä, kiitoksia Anna, kokeilen näitä vaikka Juhannuksena:)

  Koirasta ei vara sanoa mitään, koska itselläkin on räksy, tosin se vahtii ja on toki yöllä ainakin hiljaa ja muutenkin, mutta on tosi haukkuherkkä. Ilmeisesti villakoiralla on ikävä ja on jotenkin pelokas vahtija, voi olla tilanne rauhoittuu ajan myötä, ei tuo kyllä Sinun hermojasi paljon lohduta.

  Harmittavainen juttu, mutta luulen siltikin että sen Kettukallion myyminen saattoi olla hyväkin juttu, nyt Sinulla on ainakin mahdollisuus kehittää sen tilalle muuta? Kaunista Jussia ja hei tule minulle katsomaan viritysmusiikkia:)

  VastaaPoista
 9. Kiitti kommenteistanne, kässäri vaatii edelleen keskittymistä, on lähdössä ammattilaisen arvioitavaksi. Ans kattoo miten akan käy?! Kerron sitten.

  Juhannuksia ystävät. kaipaan Harakanpesää että kipiää tekee, mutta uudet asiat innostavat. Olen täpinöissäni.

  VastaaPoista
 10. Voi että hyviä iskurepliikkejä, se radion katsominen eritoten.

  Koirarukka on varmaan stressaantunut, ehkä se rauhoittuu.

  Minun Pimuni on kuulemma aivan hiljaa päivät. Eräs naapurini kysyi, että onko minulla koira, hän kun ei ollut kuullut haukkumista koskaan. Mutta ei Pimu haukukaan, se on rauhallinen koira.

  Tottakai Pimu on koiruliinikultamussukkasöpöliini minulle, mutta tiedän kyllä miten koira voi häiritä muita, enkä hyväksyisi sellaista. Vika on aina omistajassa, tai lähes aina, jollei koirasta löydy luonnevikaa.

  Mukavaa juhannuksen jatkoa AnnaY!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira on rauhoittunut, vähän vielä räksyttää, kun pesukone alkaa lingota ja nousee valtavaan riemuun kun ihmiset tulevat kotio. Sanoin asiasta kauniisti ja sain pahoittelut, ehdotin sitruunapantaa, jos meteli jatkuu.

   Kiitos toivotuksista. Pakkailen täs pohjoista varten.

   Poista