Tarinoiden elämä

Tervetuloa sanojeni pariin. Kiitos että luet blogiani ja annat tarinoilleni vahvemmat siivet! Tekstieni lainaaminen on kielletty, samoin kuin kuvieni käyttäminen.

perjantai 28. tammikuuta 2011

Srrrrzzzrrzzzzrrrrnaps

Talviunta

Srrrzzzzznaps..
srrrzzzzzzznapssrrrrzzzzzzzrrrrrzzzzzzznapszzzzz....

- Mikä se oli? Kuiskaa alakerran mamman Punainen Jupiter.

- Vain se vanha Talvikärpänen tuolta ilmastointikanavista! Jatkakaa nukkumista, kohta on kevät ja taas on jaksettava uusin voimin polkijoita kuljettaa! Toivottavasti Anna käyttää minut keväthuollossa pikkukaupungin pyöräkorjaamolla. Siellä on se mukava ja palvelualtis korjausmies!

- Jaa jaa! Hyvä on... unettaakin niin makeasti grhhghrrrrrrrrr...................

Lämmin ja lempeä unitunnelma ja vaimea kuorsauksen hurina välittyy Pyöräkellarin oven takaa, kun haen Joululiinoja kuivaushuoneesta. Kellarista kuuluu myös heikkoa surinaa, mutta se on niin tasaista ja yksitoikkoista, että vain unta tuntuu säestävän.

Pyörät nukkuvat talviuntaan ja uneksivat kesästä. Se on jo monta kukonaskelta lähempänä!

Zrrrrzzzzznaps!

AnnaY

4 kommenttia:

 1. Kohti kesää ja kärpäsiä ystäväni Anna, saa nähdä miten rouva Kaunotar kulkee ensi kesänä ja puhun tietenkin pyörästä, kun taitaa olla siellä lumen keskellä seinustalla kun pienessä varastossa on puita ja muita eikä Hänelle tilaa:(

  VastaaPoista
 2. Pyörät ne vetelevät talviuntaan toivossa päästä huollettuina liitelemään pitkin katuja ja teitä, kunhan lumet sulavat ja aika on lähempänä kevättä. Luultavasti eivät odota turhaan.
  Niin tekevät myös monet ihmiset.

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu taasen Anna:)
  Extreme Lady, hieman jo ikääntynyt,
  tasaisesti tuhisee kellarissa:))

  VastaaPoista
 4. Kävin päivälenkillä. Kiersin pikkukotikaupunkini keskusta-alueen ympäri. Omakotialueelle oli eksynyt yksi talitiainen tiukuttamaan kevään tuloa! Mustissisko, kiitos kommistasi. Odotan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää. Mökkiremppa ainakin jatkuu toisen mökin osalta!

  Kiitos Rip. Puolittaisessa talvihorroksessa tässä oleilen ja hoidan vain välttämättömät asiat, varaudun kevään haasteisiin. Hih.. missähän sitä ottaisi täyshuollon jahka lumet sulaa?

  Kiitos helmiina, vietellään luppoaikaa!!

  VastaaPoista