Tarinoiden elämä

Tervetuloa sanojeni pariin. Kiitos että luet blogiani ja annat tarinoilleni vahvemmat siivet! Tekstieni lainaaminen on kielletty, samoin kuin kuvieni käyttäminen.

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Dear Dennis..

"Hi....


Talvi 2012
How has your day been so far?hope you doing perfectly fine and enjoying your day..
I was glancing through profiles on this site and I came across your profile, so I stopped and decided to read it.I think no one will skip your profile without dropping a line!Nice to meet you.Well my name is Dennis Jackson, am single 51 years with 1 son and i have lived on my own for 7 years... Am on here searching for someone serious,caring,kind,honest and faithful to have solid relationship with.

I am patient, I smile a lot, I'm very positive, a great loving Man, and a lot more! I love to be corny,....and make people smile and laugh!I'm not afraid to laugh at myself either.I like being spontaneous with my partner!Am new member here on this site and I would like us to exchange email address or skype id so that we talk more. I love to be corny,....and make people smile and laugh! I'm not afraid to laugh at myself either. I like being spontaneous with my partner!Am new member here on this site and I would like us to exchange email address or skype id so that we talk more there and get to know much about each other there ok. My email address is (jackdennis56@outlook.com)....I hope to hear from you soon..take care and Bye Bye for now, hoping to hear from you soon....

Dennis"

Dear Dennis..

minä vastasin …

Kiitos yhteydenotostasi. Minä pidän kovasti itseäni nuoremmista miehistä ja ikäsi sopii minulle hyvin, mutta kielitaitoni on kehnonlainen, joten vastaan suomeksi. Toivottavasti joku kääntää tekstin sinulle. Olen aivan innoissani. Mistä kaukaa kirjoitat?

Minua kyllä pikkasen pelottaa, sillä olen lukenut suomalaisista lehdistä, miten naiset ovat laillani hurmaantuneet lämpimistä kirjeistä ja rakastuneet päätä pahkaa luettelemiisi ominaisuuksiin ja aloittaneet kirjeenvaihdon. Toivottavasti poikasi on terve ja voi hyvin. Nimittäin – jotkut Dennis Jacksonit ovat kertoneet vakavasti sairaasta lapsestaan ja halustaan matkustaa Suomeen häntä hoidattamaan. He ovat kertoneet, että matkakassa ja tulevat sairaalamaksut ovat jo melkein koossa, mutta ihan pikkasen puuttuu, ja pyytäneet lähettämään puuttuvan osan mielellään dollareina kansainvälisen kuljetusliikkeen kautta kuriiripostina.

Toiset Dennisit ovat vuodattaneet sanojen avulla rakkauttaan kuin sulaa suklaata meidän kylmässä asuvien naisten päälle ja lähettäneet samassa yhteydessä vähintään George Clooneyn kuvan todisteeksi komeudestaan. Dennisit ovat halunneet oitis tulla Suomeen meitä tapaamaan. Matkarahatkin ovat olleet jo melkein koossa.. ihan pikkasen on puuttunut, vain semmonen pari-kolmetuhatta euroa. Mitä se nyt on varakkaalle suomalaiselle. Semmoinen summa. Pala kakkua! Ja ymmärrän toki, että matka Trinidad and Tobacosta tai Kap Verdeltä Suomeen on varsin kallis! Madagasgarista nyt puhumattakaan.

Joten – eipä kursailla, vaan mennään suoraan asiaan! Paljonko tarvitset ja mihin voin summan lähettää? Älä suotta ujostele, kerro vain koko summa heti, sillä rahojen lähettäminen tipoittain maksaa enemmän kuin kaikki tarvitsemasi kerralla toimitettuna.

Luin joku aika sitten kanssasisaresta, joka oli menettänyt Dennisin kanssa elinikäiset säästönsä ja ottanut vielä lainaa miehen ostaakseen. Sehän et ollut sinä, ethän? Dennis lienee aika yleinen nimi maassasi? Mutta jotkut Dennisit ovat huijareita ja se on surullista. Hyvin surullista.

Ystävällisin ja anteliain terveisin Anna.

Ps.1. Haluaisin saada sinusta valokuvan ja pian. Mielellään sellaisen kokovartalokuvan, josta näkyy kaikki kehosi yksityiskohdat. Olen niistä erityisen tarkka.

Ps. 2. Täällä on kylmä. Pakkasta oli aamulla 20 astetta, jos tiedät mitä pakkanen on. Se on sellaista kylmyyttä, että nenä ja korvat meinaavat irrota. Varsinkin viimassa.  Ja viima tarkoittaa kova tuulta.

Ps. 3. Laitan sinulle vähän ylimääräistä rahaa, että voit ostaa talvivaatteita, kai niitä on myytävänä kotimaassasi?

Ps. 4. Jos et löydä, älä huoli, tulen lentokentälle vastaan. Siellä on varsin hyvä valikoima erilaisia merkkivaatteita, jotka varmasti ovat mieleesi. 

A

19 kommenttia:

 1. Nappiin! Ja toisaalta, kyllähän Dennis ottaa uudelleen yhteyttä, mikäli hän ei lämmintä vastaustasi käännettyä. Ai niin mutta Googlehan kääntää...

  "Thank you for contacting us. I like myself a lot of the younger men, and age suits me very well, but my language skills are poor form, so in Finnish. I hope someone will translate the text for you. I am very excited. How far are you writing? Yes I am bit too scared, because I've read Finnish newspapers, how women are like myself charmed the warm letters and fallen in love head-on and started enumeration of the characteristics of an exchange of letters. I hope your son is healthy and doing well. Namely - some have told Dennis Jackson, a seriously ill child and their desire to travel to Finland to her treatment for the. They have told us that mobile cash and future hospital charges are almost together, but just missing bit too, and asked for the missing part of the happy dollars of international transport company through the diplomatic bag."

  Eihän tuo pöllömmin käännä tuo Google ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsin hitsi, en muistanutkaan, että Google kääntää. No täytyy tehdä uusi kirje. Kiitos vinkistä.

   Poista
 2. Outoja sähköposteja kannattaa kuitenkin varoa (myös) siksi, että näin kalastellaan toimivia sähköpostisoitteita ja joihin levitetään sitten viruksia, nykyisin kun osaavat tehdä sen jopa ilman liitetiedostoja!
  Meille miehillekin kolahtelee tuollaisia "Rita Jackson -viestejä" jotka minä kyllä jätän lukematta. En nyt toki viittaa siihen, etteikö Dennis olisi ihan tosissaan :) Hauskan vastauksen kirjoitit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varonkin yleensä. Tämän aukaisin vähän vahingossa, sillä ihmettelin, mistä tunnen Dennis Jacksonin. Luulin, että kirje on löytänyt minut naamakirjan kautta. Meidän suvussa kun on aikoinaan "Ameriikkaan karanneita". Eipä ollut. Miten tällaiset voivat eksyä tavan sähköpostiin?

   Poista
 3. Voi Anna! Kaikkea hauskaa sinä keksitkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän siitä ole kovinkaan pitkää aikaa, kun lehdissä näistä miehistä ja naisista kirjoitettiin. ;-)

   Poista
 4. Make 19 hyvä pointti! Minulle moisia viestejä on tullut vain Facebookin Muut-viestiosioon. Oma Mac-sähköpostini on siitä hyvä, että viestin sisältö näkyy ilman, että viestiä avaa. Näin lienee windows-ohjelmissakin nykyään. Olen saanut kasan kaikkea kummaa privaatte-eepostiini mutta delete-nappi viuhuu ja roskakori tyhjenee vauhdilla. Yks kaveri ihmetteli minulle eilen ääneen miksi hänen privaattisähköpostiin tulee niin paljon roskapostia (= mainosroskaa). Kysyin googletuksesta - että googlettaakohan paljon ja tietty googlettaa, niin kuin me kaikki. No, hän ei tiennyt, että google tekee ns. käyttäjäprofiilia jokaisesta hakukoneen käyttäjästä hakusanojen perusteella ja wips, erinnäisiä teitä mainokset ym. löytävät tiensä eepostiin. Ylipäätään jo se että sukkuloi netissä riittää. "Pikkuleivät" eli cookiet pitävät huolen siitä, että liikkeemme verkossa tunnistetaan. Kaikki käänteet. Ikävintä pikkuleivissä on se, että osa niiistä on hyödyllisiä - niiden avulla vakisivustoille liikkuu vikkelämmin. Yleensä jaksan siivota pikkuleivät koneeltani mutta sitten iskee laiskuus. Empä ole viime aikoina pikkuleipiäni järjestellyt. En virtuaalisia enkä niitä keittiön kaapissa oleviakaan ;)

  VastaaPoista
 5. No pahkinen, että jäi krjlkatus vihreita tuonaahhap tuhon viestiin ;)
  Siis, anteeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä haittaa vihreet.. Minulle ei ole tullut roskaposteja pitkiin aikoihin, Googlen suodatin on toiminut hyvin ja tyhjennän roskiksen lukematta melkein päivittäin. Käytän myös CCleaneria tiheään, sillä etsin netistä asioita kirjoittamiseen liittyen. Sitä olen mielessäni ihmetellyt, että blogiluetteloon on pari kertaa ilmestynyt mainos, jonka "lähettäjänä" on nyttemmin suljettu blogi, jonka lukijaja olen ollut. Nyt niitä blogeja ei ole enää ilmestynyt. lieneekö Google tehnyt asialle jotakin? Annoin kipakkaa palautetta asiasta kahdella kielellä kielitaitoisen ystävättären avulla.

   Poista
 6. Noniin, nyt olen blogisi lukija…mutta kun…miten minä pääsen jäsenten joukkoon? Olen vielä ihan keltanokka tämän Google-tilin ja Bloggerin ja, ja, ja…äh kaikenlaisen. Osaatko/osaako joku neuvoa eksynyttä Yölintua (Oiseau de Nuit)?

  VastaaPoista
 7. Noni ja oho, nyt olenkin sitten jäsenten joukossa. Ilme värkkejä nämä ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kutsusta, Give Me

  mine tieta, siela kaunisa pohjola asuavat kaunis naine ja sen vieras varaine kanssa, joka otta avosyli ja riemut rinnat vastan kauas tullut vieras. Tiedotuksi Sina vaate hankinta minulle vuoksi, että minan koko 69. Herka iho vuoksi, voi kayta vain silkkine kalsari.

  Minä syoda mieluiten ulkona, ei pitaa olla hieno paika, kelpa myos yksi tahti Michelin ruoka. Sinu laittamasi kotona ruoka voi kelpa kansa, kerran joka viikko.
  Mine ei ole aamu uni, joten nukkuisin mielellani oma sanky oma makuuhuone. Minut saa herattaa jo kellot 10, aamiainen saa olla klo 10:30, sen ei tarvitse olla kovinkaan runsas, riittää, kun siihen kuuluu:
  - capuccino
  - paahdetut leivät
  - voi
  - munat (7,5 min)
  - juustot
  - pekonia, parman kinkkua
  - vihannekset, etela hedelmat
  - tuore juice
  - aperitiivi (ravistettu, ei sekoitettu)
  - sikari
  - New York Times
  Aamiaisen voi siivota pois, jos mine ei herätä enne puoli paiva.

  Onko siela Suomi hyvät yokerhot? Mika on karjala piiraka?

  Dennis

  VastaaPoista
 9. Kiitos Dennis/Pedro. Rahat ovat tulossa ja jos tarvitset lisää, kirjoita, niin nostan pankista lainaa. Menen tänään neuvottelemaan asiasta.

  Kelpaako tuore juice mansikoista, täällä ei saa hyviä appelsiineja?

  Sinun Anna.

  VastaaPoista
 10. Voi teitä! En ole aikoihin nauranut näin makeasti, kiitos.

  Itse sain joku vuosi sitten viestiä Brianilta ja Jackilta, jotka sodassa maailmalla. Nähneet kuvani, rakkaus syttynyt roihuna jne. Kai se roihu jo sammunut, mitään en ole kuullut, rahan lähetys taisi mennä pieleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sisko peequu, mukava nähdä sinua blogissani.

   Ei vastannut Denniskään, olikohan huono kääntäjä hänellä, vai mikä lienee syynä? No - pitäänee tyytyä Penaan ja Ristoon, mikäli paikka on vielä tarjolla viikolla kahdeksan. Menen silloin taas Palkisiin.

   Olisin kyllä mielelläni vienyt Dennisin vähän hiihtämään... ;-)

   Poista
 11. Kiva, kiva Anna. Google kääntää ihan miten sattuu, mutta tämähän oli hauska. Suosittu mies tuo Dennis, minä ehdin jo lähettää villapaidan, villasukat andöö 500 equa :) Ilmakos kuva muistuttikin vähän Brätpittiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin siskoseni?! Pirskatin shemeikka koko mies. Kaikille viestittelee... no eipä vainkhan, niinkuin lappilaiset sanovat.

   Poista