Tarinoiden elämä

Tervetuloa sanojeni pariin. Kiitos että luet blogiani ja annat tarinoilleni vahvemmat siivet! Tekstieni lainaaminen on kielletty, samoin kuin kuvieni käyttäminen.

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Uusi lomakoti kutsuu

Juna lähtee 20.22.

Se on Rovaniemellä sopivasti aamulla ja matka jatkuu bussilla asemalta. Olen perillä Kittilässä huomenna yhdentoista maissa. Mukavaa!

Junalla sen vuoksi, että arvelen lentotuntieni olevan täynnä ja siksikin, että Finnairin lentohinnat näin kesällä ovat hirvittävät, eikä norjalainen lennä Kittilään. Rovaniemelle kyllä, mutta ei lauantaina.

Ei silti junamatkailukaan halpaa lystiä enää ole. Makuuvaunupaikka kahden hengen hytissä maksaa 69,93 suuntaansa ja bussimatka päälle, että senpuoleen Harakanpesämatkailu tunturi Tuiskulla olisi tullut paljon halvemmaksi.

Ihan pikkasen kurjaa keliä on luvannut Leville ensi viikolle, mutta väliäkös sillä. Sateen sattuessa sadetakissa tai sisätiloissa. Syön, saunon ja savustan takkaa... jos sattuu olemaan paha matalapaine.

Asunnolta on matkaa Levikeskukseen n. 2,5 km. Paikka on mukavasti syrjemmällä, mutta sieltä on sopiva kävelymatka kylpylään ja kauppoihin. Ajattelin, että vesiluoksentelen ja nautin erilaisista altaista ja saunoista Hullun Poron uudessa hyvän olon keskuksessa ainakin yhden päivän. Tunturiin menen kans yhdeksi päiväksi eväsretkelle ja saunon palattuani "kotosalla". Polkupyöränkin ajattelin vuokrata, jos sattuu edes yksi vähävetinen ja tuuleton päivä.

Voip olla että raportoin - tai sitten en! Pitäisiköhän ottaa varuiks tanssikengät mukaan? Hmm?  Jänkä-Joonakset - huhuu!!

AnnaY
Kuva KRT-Yhtiöt Oy LKV - mainoksesta. Mun paikkani on saman näköinen.2 kommenttia:

  1. Voi että! Onnea matkaan ja tanssikengät mukaan ilman muuta! Kiva olisi lukea tunnelmia sieltä "tien päältä". Miten olinkin mielessäni paikallistanut Levin itä-Lappiin enkä Kittilän lähelle, vaikka olenhan siellä käynyt.

    VastaaPoista
  2. En mieti. En ajattele.

    Tietteks! Tämä on enemmän kuin odotin. Paitsi sääsket. Ne ovat samankokoisia kuin sudenkorennot Hämeessä! Siksi katselen nyt vain ikkunasta tunturiin.

    Ja Olen. Vain Olen! Se riittää. Nyt!

    VastaaPoista